Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Educació accepta la resolució del Síndic sobre la xarxa d’evacuacions d’aigua del col·legi Fernando Loaces d’Orihuela

Actualitat del Síndic

Educació accepta la resolució del Síndic sobre la xarxa d’evacuacions d’aigua del col·legi Fernando Loaces d’Orihuela

09-07-2024
Educació accepta la resolució del Síndic sobre la xarxa d’evacuacions d’aigua del col·legi Fernando Loaces d’Orihuela

El defensor del poble valencià retrau a l’Ajuntament d’Orihuela la seua falta de col·laboració

 

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ha acceptat la petició del Síndic de solucionar, definitivament, als problemes de la xarxa horitzontal d’evacuacions d’aigua en el CEIP Fernando Loaces d’Orihuela. Així mateix, l’Administració autonòmica accepta la recomanació de Luna de mantindre informada la comunitat educativa del centre sobre l’evolució del projecte.

D’esta manera conclou la queixa presentada en esta institució per un representant de pares i mares del Consell Escolar de l’esmentat col·legi públic oriolà, que es va presentar a la fi de 2023. S’hi exposava que havien sol·licitat que començaren els tràmits per a aprovar un pla complet que donara solució de manera definitiva als problemes en la xarxa horitzontal d’evacuacions d’aigua del centre. No obstant això, no havien obtingut resposta per part de l’Administració.

Cal destacar la falta de col·laboració de l’Ajuntament d’Orihuela amb el defensor del poble valencià en este expedient de queixa, perquè no ha donat cap resposta a la nostra resolució de recomanacions.

Consulta la nostra actuació: 12124348.pdf (elsindic.com)

Notícies relacionades