Ir al contenido principal

Observatori del Menor

Declaració dels defensors autonòmic davant la crisi de refugiats, Vitòria febrer 2017

Portal de la Transparència

Punt General d'Entrada de Factures Electròniques

logo FACe punt general d'entrada de factures electrònicques

RSS

Observatori de la Vulnerabilitat. Fòrum

En l'Observatori posarem a disposició dels membres del Plenari una plataforma en què es podrà compartir informació, debatre qüestions que ens ocupen i afecten, crear vincles entre els membres d'esta xarxa i desenvolupar un espai per a la reflexió, tot això en benefici dels drets d’estos col·lectius que a tots ens preocupen.

Des de l'Observatori de la Vulnerabilitat del Síndic de Greuges s'administrarà este fòrum i es donarà la benvinguda a cada membre que hi vulga participar, amb el registre previ, i apostar conjuntament pel rigor i la professionalitat en els debats, en benefici de les entitats, associacions o organitzacions a què representem, fet que comportarà un òptim desenvolupament dels drets i un increment en les garanties dels sistemes de protecció.

Cada persona membre del fòrum és l'única responsable de les opinions i els continguts que emeta en este espai virtual, atés que les decisions o conclusions finals de l'Observatori es decidixen en el Plenari reunit formalment.

El fòrum permetrà que avancem amb més diligència a l’hora de fer propostes a les diverses administracions, que aprenguem de les experiències compartides i que puguem donar respostes a les inquietuds que diàriament ens provoquen el respecte i la protecció de les persones amb més vulnerabilitat.

Esta eina serà desenvolupada quan finalitzem el procés de redisseny de la pàgina web que en estos moments estem duent a terme.

Observatori de la Vulnerabilitat del Síndic

Accés a la seu electrònica

Seu electrònica

 

© Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana