Ir al contenido principal

Observatori del Menor

El Síndic s'adhereix al projecte europeu per a eliminar el castic físic a menors

Portal de la Transparència

Punt General d'Entrada de Factures Electròniques

logo FACe punt general d'entrada de factures electrònicques

RSS

  • Inici
  • > El Síndic s'adhereix al Codi de Bon Govern de la Generalitat Valenciana

Actualitat del Síndic

10-03-2017 El Síndic s'adhereix al Codi de Bon Govern de la Generalitat Valenciana

Les cinc institucions que preveu l'Estatut d'Autonomia se sumen al compromís ètic i d'integritat que apareix en aquest Codi

El Síndic de Greuges ha signat hui el Codi de Bon Govern de la Generalitat Valenciana. Es tracta d’un instrument aprovat al maig de 2016 , que marca uns criteris de conducta, el valors democràtics i principis ètics com ara la integritat, la sobrietat, l'exemplaritat o la responsabilitat que han de guiar l'actuació dels representants públics en l'exercici de les seues obligacions.

El Codi de Bon Govern és de compliment obligatori per als alts càrrecs del Consell i de “manera individual i voluntària” s’hi poden adherir els membres dels òrgans estatutaris, tal com ho han fet el síndic, José Cholbi , i els dos adjunts, Ángel Luna i Carlos Morenilla.

El Síndic de Comptes, el Consell Valencià de Cultura, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, el Consell Jurídic Consultiu i el Comité Econòmic i Social han sigut les altres institucions que s'han adherit públicament als principis ètics recollits en el Codi, en l'acte que ha tingut lloc aquest matí al Palau de la Generalitat i que ha estat presidit per Ximo Puig i el conseller de Transparència i impulsor d'aquesta iniciativa, Manuel Alcaraz.

 

Galeries de la notícia

Galeria: Codi de Bon Govern
  • Les cinc institucions recollides en l'Estatut d'Autonomia se sumen al compromís ètic i d'integritat recollits en aquest Codi

Informe sobre Atenció i Protecció a les víctimes de violència de gènere. Juny 2017

Jornada: L'atenció a la salut mental infantojuvenilAlcacant, 29 novembre 2017

Observatori de la Vulnerabilitat del Síndic

Accés a la seu electrònica

Seu electrònica

 

© Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana